Sveriges bästa logistikregion

Välkomna till höstens första ”Forum För Logistik”. Örebroregionens nätverk för alla som är verksamma inom sektorn logistik. (se hemsida http://businessregionorebro.selänk till annan webbplats fliken logistik).

Onsdagen den 6 sep kl. 15.00 – 17.00 träffas vi på Örebro slott länssalen.

Onsdagen den 6 sep kl. 15.00 – 17.00 träffas vi på Örebro slott länssalen. Där får vi bl.a. en presentation av varför vår region rankas som en av Sveriges bästa regioner för logistisk verksamhet. (Dagens program se nedan).

Denna gång är forumet också samordnat med Region Örebro läns presentation om vad drönare kan hjälpa till med inom bl.a. logistiken. Denna presentation är mellan kl. 13.00 – 15.00

Är du intresserad att även vara med på detta anger du det i ditt svars-mail.

Svara gärna med vändande post till ingemar.jansson@orebro.se om du har möjlighet att deltaga.

Forumet är avgiftsfritt men en avgift á 250 kr tas ut om inte avanmäla gjorts senast den 4 sep.

Forum för Logistik

Örebro slott länssalen 6 sep kl. 13.00/15.00 - 17.00 2017

13.00-15.00 Workshop Drönare i Örebroregionen

Mer information om kick offen finns på regionens hemsida:

https://www.regionorebrolan.se/dronarelänk till annan webbplats

15.00 Kaffe med tilltugg

15.20 Kompetensförsörjning och logistikbranschen Fredrik Jönsson Koordinator kompetensförsörjning, Business Region Örebro

15.30 Motorbranschcollege och Transportprogrammet – två sätt för skola och arbetsliv att samverka kring kompetensfrågorna. Tina Ottosson Rektor Tullängsskolan

15.45 Kan arbetsförmedlingen matcha företagens behov av personal. Maja Söderlund Företagsrådgivare AF.

16.00 Vad kan politiken göra för att främja regionens logistiska framtid. Andreas Svahn Regionråd Region Örebro län

16.30 Sveriges bästa logistikläge. Mats Helgesson Business region Örebro, Fabian Ilgner Region Örebro län

17.00 Avslutning

Välkomna önskar