Janne Pettersson är Årets företagare

Årets vinnare visar att allt är möjligt i en småstad!

Janne Pettersson och KBB Fastigheter i Nora AB är Årets företagare 2017. Motiveringen lyder: Årets vinnare visar att allt är möjligt även i en småstad. Med stort mod och företagsamhet och en känsla för kundens behov så har årets företagare haft enorm utveckling. Att anpassa lokaler så att andra företag kan växa ger ytterligare bränsle till vår bygd och samtidigt ser årets företagare till att människor kan flytta in i nya centrala hyresrätter. Att göra detta kräver ett mycket stort fokus på att förverkliga sin egen idé och vara en sann entreprenör. Det är Janne Pettersson och KBB Fastigheter i Nora AB.

---

Årets företagare har delats ut i drygt 20 år på lokal och regional nivå. Sedan 2007 koras även Årets Företagare i Sverige. Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Priset som Årets Företagare delas ut för att vi vill lyfta fram människan bakom företaget. Vi vill synliggöra de företagare som genom engagemang och entreprenörskap jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Bättre affärer leder till tillväxt som ger välstånd, något som alla vill ha.

Priset delas ut till en företagare som utfärt en presentation i vår kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Duktiga företagare bidrar genom sina idéer och sitt arbete till att samhället utvecklas.

Årets företagare i Nora är ett samarbete mellan Företagarna i Nora och Nora kommun eftersom ett gott företagande är grunden till samhällsutvecklingen.

Årets företagare i Nora nomineras till vår regionala uttagning i Örebro län. En länsrepresentant får sedan representera Örebro län vid Årets Företagare gala i Stockholm i oktober.

Janne Pettersson - Årets företagare i Nora

Informationsägare: