Att göra affärer i Finland - 13 september

Att göra affärer i Finland

Att göra affärer i Finland

För att fira Finlands 100 år av självständighet anordnar Regionalt Exportcentrum i Örebro län ett seminarium om affärsmöjligheter, affärskultur och andra intressanta näringslivsaspekter på den finska marknaden.

Missa inte! Seminarium - Att göra affärer i Finland

Finland är historiskt sett en av Sveriges mest betydelsefulla handelspartners och länderna har en lång historia av samarbete.

Du träffar och lyssnar till presentationer från Business Sweden, Enterprise Europe Network samt Nordea.
Välkommen till en förmiddag med mycket information som vi hoppas kan ge dig mer kunskap om hur du kan göra affärer i vårt grannland.

Plats: Behrn Business Lounge, Rudbecksgatan 26

Datum och tid: 13 september kl. 08.30-11.30

Anmäl dig här >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
länk till annan webbplats