• Huvudmeny

Affärsexpedition 2017

Ett företagsevent med fokus på affärer 21-23 september

Mitt i de höglänta skogsmarkerna i södra Dalarna ligger Säfsen. När naturen är som vackrast och luften är som klarast, välkomnas regionens företagare hit för att ta del av ett riktigt nätverksäventyr med fokus på affärer och relationer. Inspiration hämtas i naturen och möten sker under trevliga, avslappnande och upplevelserika former. Syftet är att företagare kan lära känna varandra bättre för att i nästa steg skapa fler affärer och samarbeten för tillväxt.

Affärsexpeditionen arrangeras av Företagarna och Möckelnföretagen med Hedén & Jungander som eventpartner.Läs mer härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Affärsexpedition 2017

     Mitt i de höglänta skogsmarkerna i södra Dalarna ligger Säfsen. När naturen är som vackrast och luften är som klarast, välkomnar vi regionens företagare hit för att ta del av ett riktigt nätverksäventyr med fokus på affärer och relationer. Vi hämtar inspiration i naturen och möts under trevliga, avslappnande och upplevelserika former. Syftet är att lära känna varandra bättre för att i nästa steg skapa fler affärer och samarbeten för tillväxt.     

Informationsägare:
Sidan uppdaterad: 2017-08-08

Nytt från Nora kommun

Mina favoriter

Nyheter