Namnbyte BKT-BMB

Samhällsbyggnad Bergslagen är det gemensamma namnet för BKT och BMB fr o m 1 januari 2017.

Den 1 januari byter Bergslagens kommunalteknik (BKT) och Bergslagens miljö och byggförvaltning (BMB) namn till Samhällsbyggnad Bergslagen.

Samhälls­byggnads­förvaltningen Bergslagen, tidigare Bergslagens Miljö- och byggförvaltning.

Samhälls­­byggnads­nämnden Bergslagen, tidigare Bergslagens Miljö- och byggnämnd.

Samhälls­byggnads­förbundet Bergslagen, tidigare Bergslagens kommunalteknik.

Från och med 2 januari är det en väg in till förvaltninig, nämnd och förbund via ett gemensamt servicecenter och en gemensam webbportal.

Service­center Sam­hälls­byggnad Berg­slagen
E-post: servicecenter@sbbergslagen.se
Webb: www.sbbergslagen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Samhälls­byggnad Bergslagen är gemensamma ­organisationer för de fyra kommunerna, Nora, Hällefors, Lindesberg och Ljusnarsberg.

I och med det gemensamma servicecentret, kan invånare i alla fyra kommuner ringa och mejla till samma ställe för alla samhällsbyggnadsfrågor.

Informationsägare: Samhällsbyggnad Berslagen/Nora kommun
Sidan uppdaterad: 2016-12-22