Möte om förslag till översiktsplan

Välkomna till informationsmöte om förslag till översiktsplan för Nora kommun. Mötet äger rum den 18 januari kl.18.30 på Nora Stadshotell.

Jan Erik Engström från Klara arkitekter och Isabella Lohse från Samhällsbyggnad Bergslagen medverkar.

Förslaget till översiktsplan är just nu utställt för granskning fram till den 20 mars 2017. Flera olika möjligheter finns för att ta del av förslaget:

• Planhandlingarna finns på biblioteket i Nora, Storgatan 15 och i Tingshusets reception, Prästgatan 15 i Nora samt på Stadsarkitektkontoret, Kungsgatan 41 i Lindesberg.
  • För den som vill låna hem ett exemplar finns översiktsplanen för utlåning på biblioteket i Nora.
  • Översiktsplanen finns att köpa för 50 kronor på biblioteket i Nora och i Tingshusets reception.
  • Planhandlingarna fnns också på Samhällsbyggnad Bergslagens hemsida. Länk till planhandlingarnalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Informationsägare: Kommunförvaltningen
Sidan uppdaterad: 2017-01-09