Förslag till miljöplan

Samråd för Nora kommuns miljöplan pågår fram till 31 augusti 2016

Bergslagens kommunalteknik har tillsammans med representanter för Nora kommun, Bergslagens Miljö- och Byggförvaltning, Norabostäder AB, Naturskyddsföreningen (Nora), Järnboås skola och Borns friskola, på uppdrag av Nora kommun, arbetat fram ett förslag till miljöplan för Nora kommun.

Planen finns att hämta digitalt på www.bergslagens-kt.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Planen finns även att tillgå på Nora bibliotek och Tingshuset i Nora samt på Bergslagens kommunalteknik, Industrivägen 7 i Nora.

Syftet med remissen är att få fram ett så bra beslutsunderlag som möjligt och att ge möjlighet till insyn och påverkan.

Synpunkter på förslaget sänds till:
forbund@bergslagens-kt.se
Bergslagens kommunalteknik
713 23 Nora.

Märk handlingarna med Dnr: BKT2016-279.

Eventuella synpunkter ska ha inkommit till Bergslagens kommunalteknik senast den 31 augusti 2016.

Ytterligare upplysningar lämnas av:

Miljöhandläggare, Sofie Semstrand
E-post: sofie.semstrand@bergslagens-kt.se

Informationsägare: Nora kommun/Bergslagens kommunalteknik (BMB)
Sidan uppdaterad: 2016-06-27