Bästa Tillväxt

Noraföretagen är näst bäst i länet 2016 när SYNA granskar tillväxten för förtagen i länet.

Örebro klättrar upp från femteplatsen och vinner Bästa Tillväxt i Örebro län 2016. Nora kommun, som aldrig har vunnit Bästa Tillväxt klättrar också fem placeringar och landar till slut på andraplats. Lindesberg tar tredjeplatsen.

Kreditupplysningsföretaget Syna har granskat boksluten från samtliga av Sveriges aktiebolag för att ta reda på hur det går för näringslivet i landets kommuner. Priset Bästa Tillväxt tilldelas den kommun i varje län som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst.

Varje år delar kreditupplysningsföretaget Syna ut priset Bästa Tillväxt till den kommun i varje län där företagen växer bäst. Syna granskar boksluten från alla svenska aktiebolag, och utmärkelsen går till den kommun som har störst andel företag som nyanställer, ökar sin omsättning och går med vinst. Nu presenteras vinnarna i den tionde upplagan av priset.

Placering för företagen i Örebro län
1. Örebro
2. Nora
3. Lindesberg