Ändring av nomineringsperiod för 2016 års idrottsstipendier

Från och med 2017 delas Nora kommuns idrottsstipendier ut på nationaldagen tillsammans med kulturstipendierna.

Detta innebär att tiden för när idrottsprestationen ska ha utförts är ändrad. Denna gång är det prestationer mellan den 1 september 2015 och 31 december 2016 som kommer att premieras och från och med 2017 kommer det att vara kalenderårsvis (1januari-31 december) varje år, med stipendieutdelning följande nationaldag.

April månad 2017 är nomineringsperiod d.v.s. det är då man kan man lämna in förslag på pristagare för årets idrottsprestation, årets föreningsledare samt årets idrottsledare. Mer information om hur detta kommer att gå till kommer att läggas ut på hemsidan i början av 2017.

Informationsägare: Tillväxt & Utveckling, Fritid
Sidan uppdaterad: 2016-09-23